چهارشنبه، تیر ۲۵، ۱۳۹۳

سالاد لبو

این سالادی که آموزش میدم یکی از مفیدترین سالادهاست و به قدری برای بدن مفیده و لازم که باورتون نمیشه . ما عادت کردیم که چغندر یا لبو رو همیشه بپزیم و پخته شده بخوریم در صورتیکه اونقدری که چغندر خام خاصیت داره و مفیده برای بدن , چغندر پخته خاصیت چندانی نداره ! سرشار از آنتی اکسیدان هست , کبد رو به طور کامل پاکسازی میکنه , خون ساز هست , برای معده و روده بسیار مفیده و یبوست رو کاملن از بین میبره و ... ! کلن هر چی بگم کم گفتم :

مواد مورد نیاز :

- چغندر یا لبوی خام : به دلخواه . 
- سرکه سیب یا شراب قرمز یا سرکه بالزامیک .
- نمک .
- عسل یا شکر قهوه ای . 
- روغن زیتون خام . 

روش تهیه :

دقت کنید چغندرهایی رو انتخاب کنید که زیاد درشت نباشن . چغندر هر چقدر درشت تر باشه , بیشتر رگ و ریشه داره . بنابراین چغندرهای کوچک و متوسط مناسبن . چغندرها رو با برس زیر شیر آب خوب تمیر کنید و سپس با پوستکن , پوست بکنین . سپس اونها رو رنده درشت کنید . من از کمی شراب و سرکه بالزامیک استفاده میکنم , اما شما میتونین سرکه سیب هم بهش بزنید . اما سرکه بالزامیک مزه بهتری داره و ملس هست . کمی روغن زیتون , کمی نمک به دلخواه و اگر ترشی سرکه شما زیاده و یا چغندرتون شیرین نیست , کمی عسل بریزین یا مقدار کمی شکر قهوه ای رو با سرکه مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید و تمام ... 


این سالاد با خوراک های گوشتی و پیتزا خیلی خوب میشه و جور در میاد و چربی اونها رو کم میکنه ... پیش از غذا اگر خورده بشه بطور کامل یبوست رو از بین میبره و در ضمن به هیچ عنوان برای معده آزاد دهنده نیست و تولید گاز و نفخ نمیکنه ... حتمن یکبار امتحان کنید . مصرف مداوم اون در طول دو هفته باعث روشن و شفاف شدن پوست و شادابی و سرحالی بدن میشه ...

هیچ نظری موجود نیست: