یکشنبه، تیر ۰۸، ۱۳۹۳

آموزش ساده سُس پیتزا

سس پیتزا انواع مختلفی داره . خیلی ها هستن که فقط کمی رب روی خمیر می مالن و میگن این سُس پیتزاست ! یه عده هم خودشونو خیلی راحت میکنن و سس گوجه می مالن و سر و تهش رو هم میارن . در صورتیکه اصل سس پیتزا با سیر تازه و پوره گوجه فرنگی و رب گوجه و شراب قرمز و برگ ریحون و نمک و روغن زیتون و فلفل سیاه و اوری گانو درست میشه و باید پخته بشه و قوام بیاد . اما میشه به شکل خیلی ساده و سریعی اونو درست کرد که هم خیلی خوشمزه باشه و هم زمان زیادی رو نبره . این سُس رو میشه به محض مخلوط کردن استفاده کرد و یا برای نتیجه بهتر و آزاد شدن طعم موادش , دو سه ساعتی گذاشتش به حال خودش و بعد استفاده کرد . 

مواد مورد نیاز :

- روغن زیتون 
- شراب قرمز یا کمی سرکه .
- نمک 
- فلفل سیاه 
- پودر سیر 
- رب گوجه فرنگی
- سس گوجه
- سس باربیکیو
- اوری گانو یا آویشن
* برای تند شدنش هم میشه یک برش نازک از فلفل هالوپینو رو ریز خرد کرد و بهش اضافه .


روش تهیه :

مانند شکل همه مواد رو توی یک کاسه ریخته و مخلوط کنید و روی خمیر پیتزا بمالین ... طعم خیلی خوبی داره این سس . اگر ترشی سرکه هم زیاد بود , کمی شکر اضافه کنید تا ملس بشه ...

هیچ نظری موجود نیست: